About Sensodyne
sensitivity&gum
sensitivity&gum

Научете как действа новата ни паста за
чувствителни зъби 
и проблеми с венците
 

ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗОНИ И ПЛАКА ОКОЛО ВЕНЦИТЕ
ОБРАЗУВА ЗАЩИТЕН СЛОЙ ВЪРХУ ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ ЗОНИ
ДОСТИГА ДО И ПРЕМАХВА БАКТЕРИАЛНАТА ПЛАКА
КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА ЗЪБИТЕ И ПРОБЛЕМИ С ВЕНЦИТЕ
img-dr
img-dr


"Все по-често имаме пациенти, които страдат от чувствителност на зъбите и проблеми с венците. Ако проблемът се задълбочи, по-трудно ще се реши. Разбира се, че това ме тревожи."

(д-р Жан-Фредерик Андре, Стоматолог, гр. Женева)

 

 

Чуйте какво съветва стоматологът

Ако страдате от чувствителност на зъбите и проблеми с венците, не пренебрегвайте тези проблеми, а веднага се консултирайте със стоматолага си. Експертите съветват, че и при двата проблема е необходимо да потърсите мнението на специалист. Sensodyne е марка №1, препоръчвана за чувствителни зъби. Научете защо стоматолозите препоръчват Sensodyne.

 

Полезни съвети как да се справите с чувствителността на зъбите и проблемите с венците

Посещавайте стоматолога си редовно. Препоръчително е да се преглеждате при стоматолога си редовно и да се консултирате с него относно лечението на чувствителността на зъбите и проблемите с венците. Освен да ви даде съвет как да поддържате добра ежедневна орална хигиена, стоматологът ви може да ви препоръча продукт за професионално почистване, който да помогне за премахването на упоритата бактериална плака.
Мийте зъбите си два пъти дневно с паста за чувствителни зъби и венци. Заменете неспециализираната си паста за зъби с ежедневна паста за зъби с двойно действие, създадена за чувствителни зъби и проблеми с венците. Миенето на зъбите в продължение на 2 минути два пъти дневно с паста за зъби Sensodyne Sensitivity & Gum клинично доказано помага за облекчаване на чувствителността на зъбите и подобрява здравето на венците.
Изберете четка, създадена за чувствителни зъби и проблеми с венците. Редовното миене на зъбите е най-ефективният начин да поддържате венците си здрави, но ако четкате прекалено често или твърде агресивно, това е възможно да доведе до изтъняване на емайла и отдръпване на венците. И двата проблема могат да причинят чувствителност на зъбите. Четката зa зъби Sensodyne Sensitivity & Gum е по-мека към емайла*.
Почиствайте междузъбните пространства с интердентален почистващ продукт. Почистването с конец или интердентална четка може да помогне да поддържате зъбите и венците си здрави, като премахва остатъците от храна и плаката от междузъбните пространства и под линията на венеца. Консултирайте се със стоматолога си как най-ефективно да почиствате междузъбните пространства.
img-problems

Искате ли да научите повече за признаците и причините за чувствителността на зъбите и проблемите с венците?
 

Ако усещате краткотрайна, остра болка при консумация на студени или горещи храни и напитки и забелязвате проблеми с венците, когато си миете зъби, не сте единствени. Над половината от хората, които страдат от чувствителност на зъбите, отбелязват, че имат и признаци на проблеми с венците. Научете повече какво причинява тези два проблема и защо трябва да вземете мерки.

 

 

 

*GSK data on file. Ipsos