Науката зад Sensodyne Rapid Relief

ОТКРИЙТЕ КАК ДА ОБЛЕКЧИТЕ БОЛКАТА ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНИ зъби САМО ЗА 60 СЕКУНДИ

Нашата работа в Sensodyne е да изследваме причините за чувствителността на зъбите, за да можем наистина да разберем как да облекчим болката от нея. Чувствителността може да се прояви, когато по-меката, вътрешна част на зъба, наречена дентин, се  оголи, разкривайки малки дупчици, наречени тубули. Когато консумирате храна или напитки, които са студени, топли или сладки, се подават сигнали през тубулите, които възбуждат нервите в зъба.  . Това може да причини внезапна, краткотрайна, остра болка, причинена от чувствителността на зъбите.

 

1 на 3 човека страда от чувствителност на зъбите, но едва 1 от 3 от тях правят нещо, за да се лекуват. В допълнение, 70% от страдащите споделят, че чувствителността отнема удоволствието от храненето и консумацията на напитки, като много от тях си създават всевъзможни навици, за да избягват болката. Те включват: избягване на конкретни храни и напитки, ядене от едната страна на устата, закриване на зъбите с език, смяна на техниката за четкане на зъбите и носенето на шал пред устата при студено време.

 

Но не е необходимо да се търсят начини за справяне с проблема, защото има много просто решение: Sensodyne Rapid Relief – това е нова паста за зъби, която осигурява клинично доказано облекчение за 60 секунди, в комбинация с дълготрайна защита срещу чувствителност, когато се използва според инструкциите.

 

ДА ОБЯСНИМ НАУКАТА

Уникалната формула на Sensodyne Rapid Relief е проектирана за бързо облекчение с оптимизирана полимерна система, която помага на активната съставка (калаен флуорид) да действа бързо.

 

Тази полимерна система създава гелоподобна структура, която съдържа калаения флуорид и предотвратява той да бъде отмит от устата, като по този начин ускорява запечатването на оголените дентинови тубули.

 

Това позволява на пастата за зъби Sensodyne Rapid Relief да осигури бързо облекчение и дълготрайна защита срещу чувствителността, когато се използва спрямо инструкциите, като в същото време оставя чувство за чистота и свежест в устата.

Бързо ОБЛЕКЧЕНИЕ и Дълготрайна защита*

*с двукратно четкане на ден 

Sensodyne Онлайн тест

Sensodyne Онлайн тест

Не сте сигурни дали имате чувствителни зъби? Нашият онлайн тест е полезен инструмент, който може да ви помогне да разпознаете някои от обичайните симптоми. Отнема само няколко минути и можете да го направите веднага.

Направете Sensodyne Онлайн теста