Sensodyne Rapid Relief - Лицата на чувствителността


Чувствителността на зъбите - изразяваща се с кратка, остра болка - е един от най-често срещаните дентални проблеми.

 

Много хора търсят различни начини да се справят с това състояние, като например избягване на конкретни храни и напитки, пиене със сламка или прикриване на зъбите с език, за да ги предпазят. Докато някой от тези начини може да помогне за предотвратяване на болката, същевременно те могат да окажат голямо влияние върху качеството на живот.

 

Знаете ли дали страдате от чувствителност на зъбите?

През октомври 2017 екипите на Sensodyne Bulgaria проведоха кампания за представяне на новия продукт на марката – Sensodyne Rapid Relief, който клинично доказано бързо и ефективно облекчава болката от чувствителните зъби само за 60 секунди.

 

Нашите експерти презентираха продукта на 10 локации в София, където хиляди преминаха специално подготвения Тест за чувствителни зъби с малко сладоледено изкушение. Резултатите от него те получиха под формата на персонален фотоколаж, предоставен на място или онлайн.

 

Следете FB страницата ни и нашия уебсайт за още актуални новини и предстоящи кампании на продуктите с марката Sensodyne.

 

 

Sensodyne Онлайн тест

Sensodyne Онлайн тест

Не сте сигурни дали имате чувствителни зъби? Нашият онлайн тест е полезен инструмент, който може да ви помогне да разпознаете някои от обичайните симптоми. Отнема само няколко минути и можете да го направите веднага.

Направете Sensodyne Онлайн теста