За Sensodyne

За Sensodyne

Кои сме ние

Ние сме #1 паста за зъби, препоръчвана от стоматолозите, както и най-продаваната марка за чувствителни зъби, на която се доверяват милиони хора, в много страни по света. Защо?
Отговорът е просто защото нашата гама от пасти за зъби Sensodyne е доказала действието си в облекчаване на болката от чувствителните зъби и осигуряване на дълготрайна защита с двукратно четкане дневно.

 

Нашата визия

Ние сме посветени на създаването на бъдеще без чувствителни зъби

"Ние сме посветени на създаването на бъдеще без чувствителни зъби"

Нашата история

1961

1961

Sensodyne Classic, първата намаляваща чувствителността паста за зъби, съдържаща стронциев хлорид, е представена в САЩ и Великобритания. Стронциевият хлорид помага за блокиране на дентиновите каналчета.

1980

1980

Представена е Sensodyne F, първата паста за зъби, съдържаща калиев нитрат (който помага за успокояване на нервите в зъбитe). Тя клинично доказано облекчава болката при двукратно използване на ден.

2006

2006


Представена е Sensodyne Pronamel. Нейната оптимизирана формула с флуорид спомага за защита срещу ефектите на киселинната ерозия върху зъбния емайл.

2010

2010

Пусната е Sensodyne Repair & Protect, съдържаща 5% NovaMin и флуорид. Тя спомага за възстановяването на чувствителните зони на зъбите.

Нашата наука

Като лидери в областта на чувствителността на зъбите, работим всеотдайно заедно с академични институции и лаборатории. Тези взаимоотношения ни позволяват да разширим познанието и разбирането си за чувствителността на зъбите и въздействието им върху живота на хората. С поставянето на науката в основата на нашата работа, ще продължим да прилагаме най-новите научни иновации и да помагаме на повече хора да облекчат болката, породена от чувствителните зъби.

Технологии за намаляване на чувствителността

Нашите учени са установили и формурирали редица специфични технологии, включени в гамата на Sensodyne, - като например калиев нитрат, NovaMin ™ и калаен флуорид - които спомагат за облекчаването на чувствителността на зъбите. Тези технологии помагат за намаляване на болката при чувствителни зъби или за предпазване и защита на оголения дентин.