Managing Sensitivity

Избелване на чувствителни зъби

Избелване на
чувствителни
зъби

КАК ДА ИЗБЕЛИТЕ ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ ЗЪБИ

Ако желаете да избелите чувствителните си зъби, е препоръчително да обсъдите със стоматолога си най-подходящите възможности. Може да опитате специално разработена избелваща паста, създадена за чувствителни зъби като Sensodyne Extra Whitening.

ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Избелващите пасти за зъби обикновено спомагат за премахване на петната от повърхността на зъбите и възвръщат естествената белота на зъбите, като ги поддържат чисти.

Sensodyne разполага с гама от избелващи пасти за зъби, които са специално разработени за избелване на чувствителни зъби. При двукратна употреба на ден Sensodyne Extra Whitening спомага за премахване на петната и избелване на зъбите, като същевременно осигурява дълготрайна защита срещу чувствителността, което я прави идеалният избор за избелване на чувствителни зъби.

СЪВЕТИ ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ

Представяме Ви още няколко полезни съвета, които да Ви помогнат да поддържате чувствителните си зъби здрави и естествено бели:

  • Мийте зъбите си два пъти дневно, препоръчително в продължение на две минути, с избелващата паста за зъби Sensodyne Extra Whitening, специално разработена за чувствителни зъби.
  • Ограничете консумацията на чай, кафе и червено вино, тъй като могат да причинят петна по зъбите.
  • Почиствайте ежедневно междузъбните пространства с конец или с интердентални четки.
  • Спрете тютюнопушенето.
  • Посещавайте редовно стоматолога си.