Treating Sensitivity

Третиране на болката при чувствителни зъби

Третиране на болката при чувствителни зъби

СЪВЕТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ

Ако страдате от чувствителност на зъбите, може би се чудите какво помага при това състояние. Представяме Ви няколко практични съвета за лечение на чувствителни зъби:

1.  ПОДЛОЖЕТЕ СЕ НА СТОМАТОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ

Ако имате стоматологични проблеми, първо се консултирайте със стоматолога си. Само стоматолог може да потвърди дали страдате от чувствителност на зъбите и да установи какво е причината за това състояние.

How Should I Treat Sensitive Teeth?

Вашият стоматолог може да Ви предложи ефективни подходи за лечение на чувствителни зъби, включително да Ви препоръча подходящ режим на орална грижа за подпомагане на облекчението на болката при чувствителни зъби. Той също така ще Ви обясни как да се справите със скритите причини за чувствителност на зъбите като проблеми с венците и ерозия на зъбния емайл.

2. ИЗПОЛЗВАЙТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПАСТА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ

Може да получите клинично доказано облекчение на чувствителността на зъбите като замените обикновената си паста за зъби с употреба два пъти дневно на специално разработена паста за грижа за чувствителни зъби като Sensodyne.

Продуктите на Sensodyne са специално създадени за подпомагане на защитата срещу чувствителност на зъбите. Миенето на зъбите два пъти дневно със Sensodyne спомага за осигуряването на следните предимства:

  • Облекчение на чувствителността
  • Дълготрайна превенция на чувствителността на зъбите
  • Защита от кариеси
  • Свеж дъх

3. ИЗБЕРЕТА НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ПАСТА ЗА ЗЪБИ

През годините нашите учени използваха различни технологии, за да създадат пасти за зъби, специално разработени за облекение на чувствителността на зъбите, утвърждавайки Sensodyne като марка №1, препоръчвана от стоматолозите за чувствителни зъби.

Ако търсите бързо облекчение, Sensodyne Rapid Relief клинично доказано облекчава болката при чувствителни зъби само за 60 секунди, така че можете отново да се наслаждавате на любимите си храни и напитки, без да се тревожите за неприятната внезапна болка.

Гамата Sensodyne включва пасти за зъби с различни предимства: предоставяне на ежедневна грижа за чувствителни зъби, почистване в дълбочина, освежаване на дъха, нежно избелване, поддържане на венците здрави и предоставяне на цялостна защита. Запознайте се с гамата Sensodyne, за да изберете най-подходящата паста за чувствителни зъби, която удовлетворява потребностите Ви.

4. ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗЪБИТЕ И ВЕНЦИТЕ СИ

Добър режим на орална хигиена е ключът към превенцията на чувствителността на зъбите. Препоръчваме миене на зъбите два пъти дневно с паста за зъби Sensodyne, съдържаща флуорид и с четка за зъби с меки косъмчета като четката за зъби Sensodyne Precision. Консултирайте се със стоматолога си за най-добрия за Вас режим на орална хигиена.