Лечение на Чувствителност

Справяне с чувствителността

Справяне с чувствителността

Ролята на Вашия Зъболекар

Единствено стоматолог може да потвърди, че страдате от дентинова свръхчувствителност. Ако изпитвате проблеми със зъбите си, винаги се консултирайте с вашия стоматолог. Той може да ви посъветва за най-подходящия режим на орална хигиена за вас и най-добрата техника за миене на зъбите, колко често и кога. Ако смятате, че сте изложени на риск от киселинна ерозия, потърсете съвет от вашия зъболекар как най-добре да консумирате киселинните храни и напитки, които са често срещани в модерната диета. Може да опитате и паста за зъби със специална формула за защита на зъбите от киселинната ерозия като Pronamel.

Защо експертите препоръчват Sensodyne?

От появата си на пазара през 1961 г., Sensodyne се е превърнала в марка номер 1, препоръчвана от стоматолозите за чувствителни зъби. При двукратно четкане на ден, Sensodyne осигурява доказано облекчение на болката при чувствителни зъби.

Науката винаги е била от фундаментално значение за Sensodyne - тя прави нашите пасти за зъби толкова ефективни. През годините нашите учени са прилагали различни технологии в нови пасти за зъби, специално създадени за облекчаване на чувствителността на зъбите.

Кога трябва да посетите Зъболекаря си?

Моля не забравяйте, че съществуват много други причини за болка в зъбите освен чувствителност. Ако чувствате дискомфорт или усещате болка в зъбите, препоръчваме ви да се консултирате със зъболекаря си колкото се може по-скоро. Препоръчваме да посещавате вашия стоматолог на всеки 6 месеца за профилактични стоматологични прегледи.

Sensodyne Онлайн  тест

Sensodyne Онлайн тест

Смятате ли, че имате някои от симптомите на чувствителните зъби? Нашият онлайн тест е полезен инструмент, който ще ви помогне да разберете повече. Отнема само няколко минути и можете да го направите веднага.

Направете Sensodyne Онлайн теста

За чувствителността на зъбите